Amazin' Zinfandel - Vinston
}

Artnr: 7253401

Amazin' Zinfandel

89kr


  • fruktsyra
  • fyllighet
  • strävhet

Vinet smakar

Passar till

Servera till grillat eller rätter av vilt eller nöt, gärna en smakrik gryta eller älgstek med vinbärsgelé, som möter upp fruktigheten i vinet. Vinet fungerar också utmärkt till lagrade hårdostar.

Smak

Fruktig och lite syltig smak med inslag av plommon, körsbär, lakrits och örter.

Doft

Ung, fruktig doft med inslag av röda bär, körsbär, örter, kryddor och ett visst mått av gräsighet.

Övrigt

Druvorna har kallmacererat innan jäsningen påbörjades. En del av vinet har jäst på amerikanska ekfat, men den största delen av vinet har jäst på ståltank.

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:PrimeWine
År:2019
Alkoholhalt:15%
Druva:100% Zinfandel
Sockerhalt:13.6g/l
USAAperitifSällskapNötViltOstKörsbärLakritsÖrterPlommon
PrimeWine

Andra gillar också

Vinston är en del av Solera Sweden som är ett snabbt växande företag inom den svenska dryckesmarknaden. Vi verkar i alla kanaler som finns i Sverige, och i de flesta dryckeskategorier. År 2021 blev Solera en del av det danska företaget Royal Unibrew som är en av de största dryckesaktörerna i Norden. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Sweden AB.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år