Prohibition Zinfandel - Vinston

Artnr: 273

Prohibition Zinfandel

99kr


  • fruktsyra
  • fyllighet
  • strävhet

Vinet smakar

Passar till

Serveras vid 16-18°C till smakrika grillrätter, gärna kolgrillad hamburgare med barbecuesås och coleslaw.

Smak

Fruktig, medelfyllig, välbalanserad smak av mörka bär, plommon och mörka körsbär, kryddor och örter samt en lätt rostad fatkaraktär. Vinet har harmoniska väl integrerade tanniner.

Doft

Ren, ungdomlig, intensivt fruktig doft av mogna hallon, plommon och mörka körsbär, en tydlig örtighet, lite rostad fatkaraktär och vanilj samt kryddiga toner av kryddnejlika, kanel, svartpeppar och lakrits.

Övrigt

Druvorna som noggrant valts ut, kallmacereras i ungefär 5 dagar. Jäsningen sker i ståltankar och därefter lagras vinet på ekfat.

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:PrimeWine
År:2021
Alkoholhalt:14.5%
Druva:100% Zinfandel
Sockerhalt:12.3g/l
USAFläskNötViltFatKörsbärÖrterPlommon
PrimeWine

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år