Sericis Cepas Viejas Bobal - Vinston
}

Artnr: 7367101

Sericis Cepas Viejas Bobal

159kr


Vinet smakar

  Passar till

  Vinet serveras vid 16-18ºC till rätter med nötkött eller vilt. Passar även bra till charkuterier.

  Smak

  Komplext vin med mjuka taniner, inslag av mörka bär och nougat. Lång eftersmak.

  Doft

  Nyansera doft med inslag av mörka körsbär, skogsbär och nougat.

  Övrigt

  Druvorna till detta in kommer från gamla vinstockar och har valts noga vid skörd. Vinet har lagrats i ca 8 månader på franska ekfat.

  Bodegas Murviedro

  Bodegas Murviedro grundades 1927. Det är ett familjeägt företag som drivs av att bevara traditioner men samtidigt förnya och förbättra, för att alltid producera viner av hög kvalitet. Bodegas Murviedro producerar viner från Valencia, Utiel-Requena, Alicante, Rueda och Vinos de la Tierra de Castilla.

  Läs mer

  Produktinformation

  Volym:750 ml
  Producent:Bodegas Murviedro
  År:2018
  Alkoholhalt:13%
  Druva:100% Bobal
  Sockerhalt:3.5g/l
  SpanienBuffématNötVilt
  Bodegas Murviedro

  Andra gillar också

  Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

  Välkommen
  till Vinston

  Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

  Jag är över 25 årJag är under 25 år