Audentia Petit Verdot - Vinston
}

Artnr: 7548601

Audentia Petit Verdot

119kr


Vinet smakar

  Passar till

  Serveras med fördel vid ca 16º-18ºC till vilt samt risrätter som t.e.x den traditionella spanska rätten Paella.

  Smak

  Ett vin med tydlig karaktär av rödabär och toner av mint.

  Doft

  Inslag av rödabär och toner av mint.

  Övrigt

  Vinet har lagrats på ståltank.

  Bodegas Murviedro

  Bodegas Murviedro är en del av Bodegas Schenk som grundades 1893 i Schweiz. Till Spanien kom man 1927 och startade upp under namnet Schenk Espania, först 2002 ändrades namnet till Bodegas Murviedro. Det är ett familjeägt företag som drivs av att bevara traditioner men samtidigt förnya och förbättra, för att alltid producera viner av hög kvalitet. Bodegas Murviedro producerar viner med stort fokus på hållbarhet från Valencia, Utiel-Requena, Alicante, Rueda och Vinos de la Tierra de Castilla. Till Bodgeas Schenk ingår även producenterna Hispano+Suizas och Casa Lo Alto.

  Läs mer

  Produktinformation

  Volym:750 ml
  Producent:Bodegas Murviedro
  År:2021
  Alkoholhalt:13%
  Druva:Petit Verdot
  Sockerhalt:3g/l
  SpanienLammNötVilt
  Bodegas Murviedro

  Andra gillar också

  Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

  Välkommen
  till Vinston

  Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

  Jag är över 25 årJag är under 25 år