Château La Négly La Falaise - Vinston

Artnr: 94285

Château La Négly La Falaise

239kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid cirka 18°C till rätter av mörkt kött.

Smak

Nyanserad, kryddig smak med inslag av fat, björnbär, viol, lagerblad, vitpeppar, choklad, plommon och skogshallon.

Doft

Nyanserad doft med inslag av fat, björnbär, viol, lagerblad, choklad, plommon och vitpeppar.

Chateau la Negly

Château de la Négly ägs av Jean Paux-Rosset, som ärvde slottet för cirka 20 år sen. Tidigare hade familjen använt egendomen som sommarbostad, och druvorna såldes till ett lokalt kooperativ. När Jean ärvde egendomen beslöt han sig för att satsa på egen vinproduktion, och startade ett omfattande arbete med omplantering av vingårdarna. Egendomen omfattar 75 hektar.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Chateau la Negly
År:2019
Alkoholhalt:15%
Druva:Syrah, grenache noir och mourvèdre.
Sockerhalt:1g/l
FrankrikeSällskapFågelBuffématFläskLammNötBjörnbärChokladFatHallonKryddigPepparPlommon
Chateau la Negly

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år