Serveras vid cirka 18°C till rätter av mörkt kött.
Nyanserad, kryddig smak med inslag av fat, björnbär, viol, lagerblad, vitpeppar, choklad, plommon och skogshallon.
Nyanserad doft med inslag av fat, björnbär, viol, lagerblad, choklad, plommon och vitpeppar.
Château de la Négly ägs av Jean Paux-Rosset, som ärvde slottet för cirka 20 år sen. Tidigare hade familjen använt egendomen som sommarbostad, och druvorna såldes till ett lokalt kooperativ. När Jean ärvde egendomen beslöt han sig för att satsa på egen vinproduktion, och startade ett omfattande arbete med omplantering av vingårdarna. Egendomen omfattar 75 hektar.
Läs merVinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.
Jag är över 25 årJag är under 25 år