Champagedrink med passionsfrukt
Bjud på en färgglad champagedrink med passionsfrukt. Denna har smak av passionsfrukt och blandas med den rosa champagnen Alexandre Bonnet Perle Rosé.
Champagedrink med passionsfrukt
Ladda upp med en härligt färgglad drink till nyårsafton eller sommarfesten – som en champagedrink med passionsfrukt. Många väljer att koka sockerlag, men vit sirap funkar alldeles utmärkt till den här drinken och gör att man sparar tid. Kolatonen i sirapen passar bra till blandningen med passionsfrukt och gin och gör det här till en riktigt festlig partystartare.
Vill man hellre koka en sockerlag går det förstås också bra. Koka då upp en del vatten med 2 delar socker och rör till sockret löst upp sig.
Bonnet Raspberry Passion
Till 4 drinkar:
4 passionsfrukter
4 tsk vit sirap
16 cl gin
Rosé-champagne
1. Gröp ur passionsfrukterna och ha ner i en shaker tillsammans med vit sirap och gin. Skaka till sirapen löst upp sig.
2. Häll upp i ett högt glas och toppa med rosa champagne.
Till champagedrink med passionsfrukt rekommenderar vi denna populära champagne som ofta får fina utlåtanden i media. Med sin fina mousse och eleganta smak är den lätt att tycka om. Ett extra plus är förstås också att den ligger i en behaglig prisklass. Denna rosa champagne är frisk och nyanserad med smak av hallon, jordgubbar, kex och blodapelsin.
Receptet är exklusivt
framtagna för Vinston av
Madeleine Landley, Landleys kök.