SomeZin Zinfandel BiB - Vinston
}

Artnr: 214508

SomeZin Zinfandel BiB

269kr


  • fruktsyra
  • fyllighet
  • strävhet

Vinet smakar

Passar till

Passar till rätter med vilt eller nöt, exempelvis en trevlig gryta eller älgstek. Vinet passar också till smakrika hårda ostar eller bara som sällskapsvin.

Smak

Stor, fruktig och fyllig smak med mogen frukt, körsbär, örter och lakrits

Doft

Generös, fruktig doft med inslag av mogna körsbär, blåbär och kryddor.

Övrigt

Druvorna kommer till största delen från Central Valley samt en del Lodi -frukt för ytterligare nyanser i smak och doft. Helheten blir en balans mellan sötmoget och svalare örtigt. Merparten av musten jäser kontrollerat i ståltankar och en liten del är i kontakt med amerikans ek vilket ger krydda och viss komplexitet.

Produktinformation

Volym:3000 ml
Producent:PrimeWine Sweden AB
År:2021
Alkoholhalt:14%
Druva:Zinfandel
Sockerhalt:11g/l
USAAperitifSällskapNötViltOstKörsbärLakritsÖrter
PrimeWine Sweden AB

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år